dimarts, 15 de febrer del 2011

CONFERÈNCIA D'HONORAT ROS


Avui ens ha visitat Honorat Ros, membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, qui ha dissertat sobre la figura d'Enric Valor.
Amb aquesta conferència queda presentada i inagurada l'exposició itinerant, Enric Valor, el valor de les paraules, de què disposarem fins divendres pròxim.
Gràcies a tots per la vostra actitud i atenció mostrada durant la xarrada, heu demostrat que els alumnes de l'IES Clara Campoamor estan a l'alçada de les circumstàncies.
Gràcies igualment a Honorat Ros per la seua presència al nostre institut.







Pictures

9 comentaris:

  1. La conferència que va donar Honorat Ros sobre Enric Valor el passat dimarts 15, va estar prou interessant.Va ampliar moltíssima informació sobre els treballs d'Enric Valor al llarg de la seua vida com per exemple El cicle de Cassana,compost per una trilogia de llibres.

    Paula Tébar 4t C

    ResponElimina
  2. La conferéncia organitzada pel departament de valencià va ser un èxit ,pel que informaició i exposició sobre Enric Valor.A més també es va poder preguntar sobre qualsevol.

    Toni Andres Cifuentes 4ºC =)

    ResponElimina
  3. La conferéncia va estar molt bé,va estar molt bé organitzat,L´explicació sobre la vida d' Enric Valor ens va fer entendre en què es va inspirar per a fer els relats.Sincerament és un dels millor escriptors del segle XX.

    Vicent lacasa benavent 4ºC x)

    ResponElimina
  4. En la passada conferència que va oferir Honorat Ros al nostre institut, el passat dimarts 15 de febrer, sobre Enric Valor vam tindre l´oportunitat de conèixer un poc més sobre la lligada vida d´Enric Valor a la llengua i gramàtica valenciana També s´aclariren dubtes i informacions d´interés sobre la trajectòria d´aquest autor. Va ser una hora interessant de què poguérem gaudir de més cultura general.

    Lydia Pèrez 4tC.

    ResponElimina
  5. En la coferència de l'altre dia que va donar Honorat Ros en la nostra aula d audiovisuals del nostre institut va parlar de Enric Valor.
    Em va parèixer molt interessant i vaig prendre nota de tot el que deía.Ens va anomenar les 36 rondalles,les característiques etc.Després li vàrem fer unes preguntetes i contestà amb sinceritat.Em va parèixer una bona coferència ja que tots estàvem atents per tot el saber d'aquest home.Espere que hi hajen coferències tan bones com la del día passat Dimarts 15 de Febrer.

    Una abraçada;Joanna Mancha 4ºESO C

    ResponElimina
  6. La conferència donada per Honorat ros va estar molt interessant.
    Va aclarir dubtes, comentar perfils de la vida d'Enric Valor, a més de comentar les seues rondalles i el seu origen.
    Personalment em va pareixer molt interesant i molt amena, m'agradaria que tornara ell o altre autor reconegut de la llengua valenciana, ja que aixi és una forma prou original de fer arribar la llengua als joves.

    Victor Jose Collado Zamora 4ºC

    ResponElimina
  7. Els alumnes de l'IES van poder gaudir de la coferència sobre Enric Valor organitzada pel departament de valencià, Honorat Ros membre de l'acadèmia valenciana de la llengua va presentar la seua exposició comodament i amb un gran protagonisme d'Enric Valor.

    Miquel Pallardó i Lluesma 4tC

    ResponElimina
  8. Va estar entretinguda.Hi van haver preguntes molt interessants com en la que li van preguntar que li va incitar a investigar sobre la vida d'Enric Valor.

    Carlos Ardid 4c

    ResponElimina
  9. El passat dimarts passat va vindre Horonat Ros una persona ya entrada en anys que es un fanatic per Enric Valor un escriptor Valencia del segle XX , la seua charrada va ser molt completa ens va explicar molt d´ell amb imatges y informacins en un power point que explicava tot d´ell les seues recopilacions,els seus llibres etc
    També ens va posar rimes sobre ell i ens el va fer llegir aixó va estar molt bé per que varem poder participar i així es menys apegalós

    Dani Gómez Samperi 4C

    ResponElimina