dilluns, 21 de febrer del 2011

CLUB DE LECTURA: L'amenaça de les grues

Disseny de Verónica Teba de 4tESO A.


El Club de Lectura de l'IES Clara Campoamor arriba a la seua sisena edició, aquesta vegada dins del projecte de sensibilització medioambiental, Tu pots fer, que duen a terme els alumnes de 1r de batxillerat per iniciativa del Departament de Física i Química.
Com que el tema és d'interés cabdal, la lectura de la novel·la, L'amenaça de les grues, de Carme Miquel, ens donarà l'excusa per debatre la qüestió amb les dades de la investigació dels alumnes de batxillerat i la informació que des de les classes de llengües i ètica hauran treballat també els alumnes de 4t de l'ESO.
A més a més, i com ja és habitual, el nostre Club de lectura és obert a qualsevol lector, de qualsevol àmbit de la comunitat escolar, a qui l'engresque la idea de comentar allò que ha llegit prèviament.
En aquest espai anirem deixant els nostres comentaris sobre la lectura.
Fins el dia 2 de març us hi esperem.
Podeu consultar la wiki del projecte Tu pots fer

11 comentaris:

  1. El llibre m'agradat prou la veritar. Hi havia alguns fragments que eren un poc avorrits o no se com dir-ho..pero en general prou be. Ademes Sara i Baltasar estan enamorats i això es molt bonic!
    Tinc moltes ganes de que siga el club de lectura per a comentar les meues opinions amb les opinions de la resta de la gent.

    ResponElimina
  2. El llibre "L´amenaça de les grúes" de l´autora Carme Miquel, descriu temes dels problemes de la construcció com la contaminació paisagística, la corrupció... etc.
    La meua opinió personal del llibre ha sigut óptima, m´ha ensenyat un poc més sobre tot el que passa en el tema de la construcció i la vivenda. També m´ha semblat una lectura fluïda i per a tots els públics per tal que la poguem llegir tots.

    Lydia Pérez 4tC

    ResponElimina
  3. El llibre m'ha agradat molt ja que parla de temes que la gent no té valor per parlar , sobre l'especulació sobre la corrupció i el maltractament de la nostra costa i muntanya.
    És un llibre que recomane a tot el món.

    Miquel Pallardó 4tC

    ResponElimina
  4. El llibre L´amenaça de les grues tracta temes molt interesants i que estan a l´ordre del dia per això jo crec que és un llibre recomanable per a tots els públics.
    Toni Andrés Cifuentes 4tC

    ResponElimina
  5. No he acabat del tot el llibre, per ho la lectura és interesant i, a més a més és prou realista.
    Tinc prou ganes de finalitzar la lectura, comentare prompte, diguent qué m'ha paregut el final.

    Firmat:
    Regis Patiño Pomar 4ºC

    ResponElimina
  6. El llibre ha estat entretingut,L´autora sap representar el que passa al món reial,Sincerament el recomanaria a una poqueta gent.
    Vicent lacasa 4tC

    ResponElimina
  7. El llibre és interessantíssim.Parla de les construccions,de la seua importància,les corrupcions que hi ha...Això em pareix molt trist que acabem amb el medi,amb el paisatge per fer construccions.Després parla d'amor,de família.El llibre és molt completet.Ho recomane a tothom.
    M'ha agradat molt :)
    Una abraçada;Joanna Mancha 4ESO C

    ResponElimina
  8. El llibre es prou interessant.M'ha agadat perque a mes de divertit es molt entretingut.En ell es descriuen paisatjes que abans eren zones sense urbanitzar i que ara estan plenes d'edificacions em pareix molt bona la comparacio paisajistica que fa des-de fa 10 anys enrere fins a l'actualitat.Es un llibre que recomanaria llegir-lo als lectors d'aquest institut.
    Carlos Ardid 4C
















    .
    .

    ResponElimina
  9. En general esta bé el llibre.M'agraden molt els paisatges en qué es desenvolupa la trama i l'història es bonica i entretenida.Cal remarcar que els temes de la contrucció i impacte ambiental són molt importants i hui en dia es dòna poc importància a alguna cosa que esta fent mal al paisatge.

    Jose Miguel Peruga Garcia,4C

    ResponElimina
  10. Estic acabant el llibre peò el que he llegit ha sigut fàcil un poquet apegalós però esta molt bé i també interessant i tinc ganes de acabar-lo.




    Dani Gómez 4C

    ResponElimina
  11. Encara no he finalitzat la lectura, no obstant això he trobat que és un llibre que fa reflexionar sobre la construccio i les seues repercucions.
    Estic desitjant arribar a casa per a poder continuar llegint.

    Victor Collado Zamora 4ºC

    ResponElimina