dilluns, 22 d’abril del 2013

SANT JORDI 2013. LA VESPRA


Per a demà tenim ja pràcticament el Sant Jordi enllestit, sota el lema "llibres, fulles, somnis" i com és sabut tan important és la festa com la vespra.
Avui tothom ha col·laborat perquè el nostre particular dia del llibre estiga a punt i per tant des d'ací donar les gràcies als alumnes que des de fa setmanes estan escrivint les seues fulles, eixes fulles de somnis expressats en versos que penjarem en el que ja és el nostre arbre (enllestit gràcies al professor David Navarro i els alumnes de PDC, sempre engrescats per la seua tutora Pepa).
Però que seria dels poemes si no foren llegits, i que millor per celebrar la festa de la literatura que un recital de poesia continu que ha gravat i muntat per a nosaltres el nostre company de música, José Antonio, després d'enregistrar totes les veus voluntàries dels nostres estudiants.
Demà els canvis de classe seran poètics i la nostra entrada una metàfora en forma d'arbre que florirà com la primavera amb somnis poètics.
Confiem que tots al Clara Campoamor gaudisquen del resultat d'un projecte ideat i dut a terme per tots els professors i professores dels departaments de llengües (especialment Antonio González y Carmen Tomé), àngles, castellà, francés, grec, llatí, valencià; colze a colze amb companys i companyes de la resta de departaments com David, José Antonio, Manel; a més de la junta directiva i com no el treball d'un gran nombre d'alumnes. Un projecte comú que demostra que el llibre i la lectura és cosa de tots.
Tot es completarà amb l'exposició "La història del llibre"que mostrarà la biblioteca.
Gràcies a tots i a gaudir del Sant Jordi, us deixem un tast d'uns dels muntatges de poesia realitzat per Neus Garcia de 4tB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada