dilluns, 14 de març del 2016

ALTRES FALLES SÓN POSSIBLES

Llegiu l'article de Mira "Contra les falles" i no us perdeu l'article del nostre bloc veí Faustinet i ja n'argumentarem.

4 comentaris:

  1. LA MEUA BIOGRAFIA LECTORA


    Vaig començar a llegir en tercer de primària, pero només llegia allò bàsic. Ja en primer vaig començar a llegir de veritat, gràcies a la meua profesora i a ma mare. En primària ja vaig deixar de llegir, bé només llegia el que me manaven i a mes a més havíem de fer una fitxa que no m'agradava gens , però hi havía una cosa que si que magradava que era la tertulia on ens llegiem un libre i desprès el comentabem amb tots.

    En l'institut pareix que m'a agradat més el llegir , em llisc més llibres que els que manen , però no es la meua passiò .El que més m'agrada llegir son els llibres de ciencia ficciò, imaginar un mòn diferent al nostre. Ara mateixa m'estic llegint ``La Selecciò ´´ de Kiera Kass vos la recomene. Tambe m'agrada molt La saga de ``Percy Jackson ´´ o ``La dels jocs de la fam´´.


    Sandra Lòpez

    ResponElimina
  2. Vaig començar a aprendre algunes lletres i amb la meua mare en l'estiu abans de passar a primer vaig continuar llegint ''La Terra de les lletres'' i en primer, vaig llegir ''Aprendre a llegir''amb la meua mestra Oreto.
    De vegades la meua mare em llegia per la nit ''Los cuentos de Grimm'' fins que jo no podia obrir més els ulls. Recorde que vaig llegir un muntó de llibres de: ''Kika Superbruixa'',''Tea Stilton'' ,''Trio Betta'',''Bat Pat'',...Els llibres que vaig deixar a mitges van ser per exemple:''El còs humà'' i crec que ja i els llibres que no me van agradar no m'en recorde.

    A l'escola ens feien fer fitxes, amb el seu resum i dibuix i els havíem de llegir a casa. A l'institut ens fan exàmens i els han de llegir a casa. Jo em considere un lector especialitat en algun tema. El meu primer llibre que vaig llegir va ser ''El vampir de la dent fluixa de la Kika Superbruixa'' el primer llibre que em van regalar va ser ''En el reino de la Fantasia de Geronimo Stilton''.

    Jo no tinc cap autor preferit actualment.De vegades vaig a la biblioteca,sí que compartesc llibres amb la meua veïna,cosí,...El meu lloc preferit per a llegir és en la meua habitació i no puc llegir amb gent al voltant.

    I m'agraden els llibres de misteri,aventures i romanços.


    Andrea Clemente

    ResponElimina
  3. Jo quan vaig comencar a llegir encara que parega mentira jo llegint, jo vaig comencar amb els llibres tradicionals com els tres porquets ,blanca neus. Jo no solia llegir molt però, també es veritat que anava a primaria i no me enterava de res .
    Quan jo tenia 7 anys m'agradava moltíssim jenorimo stilton podiem dir que era el meu autor preferit o que m'agradava, despres quan vaig estar en 1 de la ESO ens va tocar llegir un llibre que es deia la “tejedora de la muerte” podiem dir una altra vegada que m'agradaba i aixi amb 3 llibres obligatoris hasta así he arribat
    PABLO TOMAS MORENO

    ResponElimina
  4. Vaig començar a llegir als tres anys amb els meus iaio i els meus pares o també en el col-legi.El primer llibre que vaig llegir va ser els tres porquets en ha resultar molt agradable i molt divertit.Vaig continuar llegint mes llibres de Geronimo Stilton,fabules d'animals y comimos.El millor llibre que he llegit ha sigut"Víctor Ros i el gran robo del oro español"de Geronimo Tristante un llibre d'aventures i d'accio.

    Toni Manzano

    ResponElimina