dimecres, 24 de juny del 2009

TRETZE TRISTOS TRÀNGOLS


Considere fantàstic aquest llibre de Sánchez Pinyol, Tretze Tristos Tràngols, és original i crec que té el gran mèrit de distreure’t i treure’t de l’avorriment.
Jo el vaig llegir l’any passat per entretindre’m durant un viatge amb autobús i com dijous nosaltres en farem un, de viatge, m’ha semblat que era una ocasió fantàstica per recomanar-vos-el.
Els que no vinguen al viatge-premi de Cercedilla també poden aprofitar les vacances que tot just comencen per llegir, i si voleu agafar més idees sobre quin llibre us podria vindre de gust adreceu-vos a l’apunt del bloc amic Valencià: Llengua i imatge ,del professor Francesc López, hi trobareu molts suggeriments.
Ací us deixe el resum de l’editorial de Tretze Tristos Tràngols:
"Hi ha un esquimal que fuig d’un ós, ¿o potser és l’ós que fuig de l’esquimal? I un armari que s’empassa misteriosament una dona. I un espantaocells que vol fer-se amic dels corbs. I l’excèntrica tripulació d’un vaixell fantasma. Són tretze faules modernes en què l’autor combina magistralment la fantasia, l’humor i l’existència quotidiana."

2 comentaris:

  1. Alícia, gràcies per la recomanació.
    El llibre que suggereixes també pense que és una joieta, un entreteniment que et trau la sopor dels dies xafogosos de l'estiu.
    També està bé el llibre de Sergi Pàmies "Si menges una llimona sense fer ganyotes" publicat per Quaderns Crema.
    Ja sabeu com neteja i refresca també la llima.
    Que tingueu un bon viatge.

    ResponElimina
  2. A mi també m'ha agradat el llibre

    ResponElimina