dijous, 17 de setembre del 2009

BENVINGUTS AL CURS 09-10

Avui comencem les classes del curs 09-10, un curs que des dels Departaments de valencià i castellà us desitgem profitós i colpidor.

Aquest bloc us dóna la benvinguda i desitja la vostra paricipació activa en l'elaboració i suggeriments dels seus continguts.

Des del curs passat pretenem que aquesta eina siga un mitjà més en el vostre procés d'aprenentatge a més d'oferir-vos informació i enllaços sobre altres blocs afins (mireu barra dreta), i activitats culturals i d'oci que puguen esdevindre interessants (música, cinema, teatre, literatura ...etc).

Confiem que tot plegat resulte profitós per a vosaltres i que la vostra col·laboració es convertisca en habitual.
Així doncs
FELIÇ CURS 09-10!!!
*La imatge és creació de Xavier García.

55 comentaris:

  1. Jo pense que aquest any va a ser molt dur en el que hi ha que possar molt d'esforç...Pero sobretot, el mes de Maig va a ser el mes difícil ja que es on s'acumulen els controls i comencen els nervis pel selectiu.


    Jonatan Jimenez

    ResponElimina
  2. Jo aquest any vull aprovar tot i sobretot ficar un poc de la meua part per a aprovar valencià que és una asignatura que sempre m´acostat molt, pero també les altres asignatures aunque siga amb poca nota ja que per a ser policia tinc que tindre el només el batxllerat.

    Eduardo Zomeño -2ºBachillerat Humanitats

    ResponElimina
  3. En aquest curs espere poder fer la prova d´accés a la universitat i poder triar la carrera que preferisc encara que també vull passar un curs molt feliç amb tots els companys.

    Iván Agraz

    ResponElimina
  4. Hola, som uns alumnes de segon de batxiller de humanitats, aquest any som nous a l'escola i esperem traure tot amb molt d'esforç al juny i així aconseguir entrar en la carrera que volem amb la millor nota possible.

    MANUEL ANDREU DE LA CRUZ
    JESICA DOTES CARNERO
    2ºBACHILLER

    ResponElimina
  5. Bona vesprada Alicia, soc Ángel henares. Jo en aquest any el que vull estudiar Psicologia a la Universitat de València.

    Aquest any va a ser molt mes dur que qualsevol any avanç d'aquest, però aixó no vol dir que siga impossible... Vaig a aconseguir-ho siga com siga i vaig a arribar a selectivitat de manera neta.

    ResponElimina
  6. Aquest blog, a més a més de ser una gran ajuda per als alumnes del centre i reforçar el treball de classe, amb tot tipus d'apunts,resums,etc. Ens permet, alhora apropar-nos al professorat del centre, conèixer les activitats d'aquest i tindre un enllaç a tot tipus de pàgines, de gran interés, entre altres.

    Silvia Máñez Secaduras i Raquel Ruiz Andreu.
    2º batxiller "H".

    ResponElimina
  7. Hola, som Lidia i Begoña de segon de batxiller d'humanitats.

    És la primera vegada que entrem dins d'aquest bloc i la veritat és que ens ha paregut molt interesant i carregat de continguts que podrem utilitzar sense cap tipus de problema per guiar-nos a l'hora d'estudiar.

    Esperem que mentre el curs avance aneu pujant més informació que ens ajude, com per exemple les decisions que preneu en les juntes sobre la PAU, o algunes activitats que feu al centre, com l'any passat quan va vindre un escriptor a parlar-nos del seu llibre i vam poder plantejar-li preguntes.


    Esperem notícies vostres.

    ResponElimina
  8. Hola! som alumnes de segon de batxiller de humanitats. D'aquest nou any esperem poder aconseguir les nostres metes amb molt de esforç i dedicació personal.

    Pablo López i María Tomás.
    2º Batxiller Humanitats

    ResponElimina
  9. Nosaltres volem començar aquest curs aprenent a comentar bé els textos que ens serviran per a tenir bona nota en selectivitat,ja que ens dona por ser els primers en els nous examens d´accés a la universitat.
    Volem treballar també l´apartat d´ortografia ja que considerem que tenim un nivell baix.
    Començem aquest any amb ànim i amb intenció
    de finalitzar el curs amb una bona qualificació encara que coneguem l´esforç que aixó suposa.



    Estefanía Rubio i Loli Sebastián.

    ResponElimina
  10. D'aquest any espere aprovar encara que va a suposar un esforç nou per a mi ja que, estic repetint 2º de batxillerat en l'any que s'actualítza el modél de selectivitat.


    Josep López García 2ºBatxiller

    ResponElimina
  11. Avui, per primera vegada, hem tingut l'oportunitat de visitar aquest blog. Després d'una estona observant-lo i llegint les diferents entrades que ens proporciona aquest lloc, hem decidit comentar la nostra opinió pel que fa a aquesta pàgina.

    Per la nostra banda, destacariem l'oportunitat que ens brindeu de tindre més coneixements del valencià tant a l'àmbit de l'ensenyament com, fins i tot, al cultural.

    Ens pareix una bona idea el fet de poder visitar altres blogs de diferents instituts de la Comunitat Valenciana, ja que d'aquesta manera ens relacionem amb els demés estudiants i professors de valencià de la nostra Comunitat.

    Així doncs, per a finalitzar, podem arribar a la conclusió de que la idea d'elaborar aquest medi és fantàstica per a fer l'estudi del valencià més amé.


    Erika Daries Alòs
    Sandra Fernández Arenas
    2n Batxillerat Humanístic

    ResponElimina
  12. Tomàs y María17/9/09 5:26 p. m.

    Aquest any és una experiéncia en la qual ens hem pogut retrobar amb vells companys, pero sabem que també sera un any molt dur en el qual caldra estudiar molt desde un principi, perque segon de BTH és un repte molt dur que hem de superar. ¡¡ÁNIM A TOTS I TOTES !!

    ResponElimina
  13. Hola Alicia!

    Som les teues alumnes de segon d'humanitats,no haviem pasetjat mai per aquest bloc i ens ha agradat fer-ho avui... Ens pareix molt interessant perque al llarg del curs ens pot ajudar a resoldre molts dubtes i qüestions que sen's plantejen al voltant de la P.A.U
    Pensem que els seus continguts son molt didàctics.Esperem que es vagen adreçant més comentaris de text per a poder anar practicant.

    Vanessa i Dolores.

    ResponElimina
  14. Espere que aquest curs siga un poquet més facil que l´any passat, ja que jo soc una xiqueta que li costa molt la llengua, aixi que Alicia ajudam tot el que pugues !!.

    ResponElimina
  15. D'aquest curs esperem poder fer la prova d'accés a la universitat i traure bona nota per a poder estudiar la carrera universitària que volem. A banda també volem recalcar que aquest blog pot resultar-nos de gran ajuda durant el curs i per col·laborar intentarem aportar cosses que ens pareguen interesants.

    Sara El Fadalí García i Minerva Calaforra Serrano 2n de batx C

    ResponElimina
  16. Hola Alicia!

    Hui era la primera vegada que entrava a aquest blog, i la veritat es que m'ha sorprés.
    És una gran ajuda per aquest any que sembla que va a ser massa dur. Tenim diverses fonts d'informació que em sembla que utilitzaré amb frequència.

    Alba Sierra

    ResponElimina
  17. Hola Alicia!
    Em pareix que aquet blog es molt interesant i molt útil perque ens pot ajudar a l'hora d'estudiar per al selctiu.
    A més, crec que té enllaços i continguts per aprendre d'una manera un poc més divertida.

    Espere que aquest blog siga endavant...

    Carla Muñoz Moyano

    ResponElimina
  18. Hola!

    Bon dia... per dir alguna cosa, perque vaja tela la que està caiguent. Haurem de traure les canoes per tornar a casa!

    Ens pareix molt útil aquest blog i totes les direccions complementaries que n'hi han i més ara que s'han informatitzat tant les coses

    S'acabat el temps. Al pati. Adeu.

    Sergio Cuesta Contreras
    Jonathan Garcia Márquez

    ResponElimina
  19. M'agradat molt tindre aquesta pàgina a la meua disposició perque és molt copleta i serà molt útil per aquest curs. Espere aprovar `l'asignatura!
    Jemima

    ResponElimina
  20. Olaaaaaaaaaaaa!!!! gràcies per aquesta pàgina es molt interesant i pot resultar-me de molta utilitat a l'hora d'estudiar y prepararme per aquest examen tan important que ens espera, a tots els que visiteu aquesta pàgina y esteu en les meues mateixes condicions vos desitge molta sort, als creadors/ores he de felicitar-los/les pel seu treball y finalment donar-te les gràcies per mostrar-nos aquesta pàgina Alicia. :)

    Carlos Rubiño López de la Nieta.

    ResponElimina
  21. k aburrimiento 3aaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  22. te acompaño en el sentimiento...

    ResponElimina
  23. anonim de 3º algo

    este curso es un aburrimiento de momento i vengo kon ganas de aprovarlo como sea

    ResponElimina
  24. yo del curs espere que nose molt pesat i que el profesors no sean policies pero quetots el añas pasa i no es de von gus en definitiva espere toto el normal

    adrian quesada

    ResponElimina
  25. soc peruga hola

    ResponElimina
  26. Holaa (:
    estem ací en classe de Valencìa amb Alicia.
    Aquest curs crec que serà dur, pero, tot és esforçar-se.
    Aquesta web esta molt bé, pero li falta algo, per a fer-ho mes original.

    Regis J. Patiño 3c

    ResponElimina
  27. espere traure el graduat y si tinc que aprobarles totes el fare .Crec que si que el conseguire.

    una salutacio
    de part de : David Garcia Luque 3rC

    ResponElimina
  28. Holaaa xDDD

    Esta be el blog pero tampoc me importa xD

    ResponElimina
  29. espere aprovar totes les asignatures y aprovar el batxillerat



    Jose Miguel Ortiz 3c

    ResponElimina
  30. Aquest any pense en aprovar totes les que puga pero tambe han posat noves asignatures FQ G ara tenim mus i pvo i la mes dificil es per a mi es biologia que es una derivada de natural
    Dani gomez

    ResponElimina
  31. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  32. Lydia de 3r ESO C: No m´imaginava que l´institut tinguera un blog, però la veritat és que està prou bé! Aquest curs em sembla un poc rar; ja que té unes altres assignatures,és un poc liós i... El millor és que també veus tots els dies els amics/gues...

    ResponElimina
  33. no magrada tant aquesta pagina

    ResponElimina
  34. Vicent 3C este curs es rar(Raro) pero se esta ve espere aprobarlo XD.

    ResponElimina
  35. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

    ResponElimina
  36. Carlos = CHIMPA

    ResponElimina
  37. TONI
    A mi magrada l`idea de un blog pero no crec que puga aprofitar-ho.Tindre que esforzarme per el meu propi peu.

    ResponElimina
  38. vicent va a repetir

    ResponElimina
  39. Hola soy Cristiano Ronaldo estoy entrenando con el madrid =)

    ResponElimina
  40. El Blog est be


    psd: Odie aquest curs

    ResponElimina
  41. Qui escriu la proxima xorraaaa.

    ResponElimina
  42. Estem açi amb alicia en classe de valencià u.u,y això,,esta bé la web,es util y interessant.
    Os desitje bona sort a tots aquest curs,que està complicat XD...!

    Joana mancha(:

    ResponElimina
  43. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  44. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  45. Hola soc carlos i magradaria ser electricista

    ResponElimina
  46. electicista ja que paquete

    ResponElimina
  47. pues claro que no lo están jum!

    ResponElimina
  48. olaaaaa,soc una alumna de 3d'eso espere q este curs em vaja molt be aunq es un aborriment estar tots els dies fent deures xD

    ResponElimina
  49. QUE MIERDA DE BLOC!!!!
    asi de claro... esto es una mierda que no bale para NADA... pero enfin... encima, la livertad de expresion que?!? que es eso de eliminar los comentarios?!?
    ADIOS HABER SI SE MEJORA ESTO......
    PAZ!

    ResponElimina