dimecres, 2 de febrer del 2011

ENRIC VALOR, EL VALOR DE LES PARAULES


A partir del 14 de febrer el nostre centre acollirà l'exposició itinerant Enric Valor, el valor de les paraules, que l'Acadèmia Valenciana de la Llengua ens facilita per tal d' homenatjar la figura del gran escriptor valencià.

L’exposició ressalta cinc aspectes en la vida creativa de l’escriptor de Castalla: el personal, el rondallístic, el novel·lístic, el lingüístic i el dedicat als reconeixements que va rebre fins a la seua mort.

L’escriptor de Castalla va aglutinar en la seua persona el conreu de camps fonamentals per a la recuperació de la llengua i la cultura, a més de la seua tasca com a periodista en diverses publicacions: El Tio Cuc, El Luchador, El camí o Gorg, etc.
Si piqueu ací podreu veure el vídeo explicatiu de l'exposició.

A més a més un acadèmic ens oferirà una conferència sobre l'escriptor el dia 15 de febrer.

21 comentaris:

  1. Conta molt be la segua historia i les seues rondalles.L'expocició ha sigut molt bona i espere que tots aprenem d'açó.

    4tA

    ResponElimina
  2. M'ha paregut que Honorat Ros ha oferit una bona informació perquè nosaltres estiguem més informats sobre un dels escritors més importants de la Comunitat Valenciana, que sempre ha defensat la nostra llengua per damunt de tot.

    María Poveda 4rt A

    ResponElimina
  3. M'ha agradat sentir la informacio i històries d'Enric Valor.La seua vida i les seues formes d'expressar tot el que li emboltava en la seua estimada terra valenciana.

    Laura Couto 4ºA

    ResponElimina
  4. M'ha agradat molt perquè em a semblat entretingut i l'home que a explicat la història era molt simpatic.

    M'he enterat de moltes coses sobre Enric Valor,
    sobre la seua vida i sobre la seua trajectòria professional.

    Silvia Sebastián Peñaranda 4T A

    ResponElimina
  5. M'ha agradat molt perquè m'he enterat de la vida d'Enric Valor.Em pareix molt interessant la seua vida i l'acadèmic m'ha paregut molt simpàtic.
    María Ruiz Torres 4T A

    ResponElimina
  6. M'ha agradat perquè tal com conten la vida d'Enric Valor, em pareix que és molt intensa, perquè si no haguera fet tot això per la llengua valenciana, avui en dia no estariem parlant valencià.


    Dimitar Stanimirov Atanasov 4ºA

    ResponElimina
  7. Ha sigut aborrit

    ResponElimina
  8. Ens ha ajudat molt que haja vingut l'acadèmic de la llengua valenciana, ja que ens ha ampliat l'informació d'Enric Valor que tenim al llibre.

    ResponElimina
  9. Ens ha ajudat molt que haja vingut l'acadèmic de la llengua valenciana, ja que ens ha ampliat l'informació d'Enric Valor que tenim al llibre.

    Adrián Pla Constancio 4ºA

    ResponElimina
  10. Veronica Teba Tornero 4rt A15/2/11 12:44 p. m.

    M'ha agradat molt, perquè sap molt sobre Enric Valor. I era molt interesant tot el que ha contat sobre ell, sobre les seues rondalles la seua vida com escriptor i també la seua vida com alumne perque ell ha estat en el nostre lloc com a estudiant i nosaltres també podríem arribar a ser com ell.

    ResponElimina
  11. M'ha paregut molt interesant ,i l´ha explicat molt be i molt detallat l´he compres tot i ara sé més que abans sobre Enriq Valor.

    ResponElimina
  12. M'ha agradat molt sentir les històries i la forma de pensar d'Enric Valor.L'aclaricio de les sentiments i les seues expressions i escrits visualisant la seua estimada terra valenciana.


    Laura Couto 4ºA

    ResponElimina
  13. M´ha paregut interesant però aborrit!

    ResponElimina
  14. Saray Barea 4ESOA

    No m'ha agradat molt, però alguna cosa que m'ha agradat ha sigut el powerpoint que ha posat explicant els valors d'Enric Valor,i això que si no aprenguem aquesta llengua és perquè no vulguem, pense que no perquè hi ha gent que senzillament no pot aprendre-la, però pense que li donen més importància de la normal a un escriptor.

    ResponElimina
  15. No m' ha agradat; se li dòna molta importància, i no es per a tant, es beritad que s' ho va currar amb les rondalles, pero cualsebol indibidu pot fer-ho, asi que dupte en que 'haja salbat la llengua valenciana'i, sincerament pase del tema d' Enric Valor, no ha fet tant com ens han dit, i lo de 'recuperar la llengua valenciana' simplement, n' hi ha gent que prefereix parlar castella avans que valencia.

    David Gomez, 4ºA

    ResponElimina
  16. no me ha gustado

    ResponElimina
  17. Ha sigut un tostó de classe!!

    ResponElimina
  18. +ègthrywfdgtrdnryjd'0v¡lasrtp`vklfdbhiuoyt

    ResponElimina
  19. Ha estat molt bé, ha parlat de moltes coses que no sabia, per exemple els pobles on va nàixer els seus pares i els pobles que ha visitat.
    Enric Valor va ser molt generós ensenyant a altres persones els seus coneixements del valencià.

    ResponElimina
  20. fdjshjfhjth sjrkescrioqu u 4ioq3 jrtjq34ioj

    ResponElimina