dimarts, 17 d’abril de 2018

FINALISTES CONCURS BIOLECTURA

Ahir explicàvem com havíem participat al concurs "Una biografia de Lectura en Vídeo" (en Twitter i Instagram, #biolectura) convocat pel Consell Escolar de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb l' AVL per tal d'explicar la nostra relació amb la lectura.
Avui ens avisen que moltes de les biografies presentades per alumnat del CLARA CAMPOAMOR ha estat finalista en vàries de les modalitats de participació.
Des d'ací la nostra enhorabona a tots els finalistes que acudiran el proper 28 d'abril al Palau de la Generalitat a l'acte de lliurament de premis presidit pel president de la Generalitat Ximo Puig.
Els afortunats rebran entre altres coses una tablet per seguir practicant les seues habilitats amb les TIC i la seua afició per la lectura.

Les modalitats on hem tingut premi han estat:


Premi Alumnat, ciutadà i protagonistaa l'alumne o l'alumna que presente la millor biografia lectora. Es dotarà amb un ordinador portàtil i un diploma l'alumne o l'alumna guanyador i finalista

Finalista: Víctor Tendero; Zaira Idáñez  (1r Batxiller); recolzats per Lourdes 

Premi Centre educatiu com a espai de convivència: al grup d'alumnes i personal del centre que presente la millor biografia lectora: pla de lectura de centre, biblioteca escolar, club de lectura escolar, menjador escolar, activitats extraescolars, etc.Finalista: Adrián Córdoba Cruz (2n Batxiller) recolzat per Santa i Alicia.

  Premi Tasca educativa: al grup d'alumnat i professorat que presente la millor biografia lectora d'aula basada en les pràctiques docents Andrea Rubio Martínez; Manuel Santaeulalia Cerezo; Rubén Quintana Castillo; Victoria Ciges Luna (1r Batxiller) recolzats per Lourdes .

I aquestos han estat els treballs:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada