dissabte, 7 de juliol del 2018

JUBILEU CARLES, PILAR I ISABEL

Dimecres passat tinguérem el clàssic clauastre de fi de curs. Enguany especial perquè celebràvem el jubieleu de tres persones la trajectòria dels quls ha suposat un pilar per al nostre institut.

I és que existeixen professors com Carles Llinares i professores com Pilar Ferrando i Isabel Moreno que esdevenen referents del Centre on treballen.
El Clara Campoamor no s'entendria sense la seua feina, constant, eficient, entusiasta, professional en extrem, de tantíssims anys. Els alaquasers i alaquaseres que han tingut el privilegi d'estudiar amb ells així ho certifiquen.

Tal i com deia l'enyorat Carles Capdevila, un bon/a mestre/a serà recordat no pel que li toca ensenyar sinó pel que s'aprén d'ell o ella.

Doncs bé, els nostre company i les nostres companyes que enguany es jubilen formen part d'eixe privilegiat grup i han esdevingut un espill, un model de docents que deixen petjada profunda tant en aquells i aquelles que han tingut la fortuna no sols de ser els seus alumnes sinó d'haver treballat amb ells.
Són MESTRES, amb majúscules i amb això quasi que s'explica tot.
SORT i a gaudir de la nova etapa.

1 comentari: