dilluns, 3 de maig del 2010

LLIURAMENT DELS PREMIS DE L'OLIMPIADA DE CLÀSSIQUES

L’Aula Magna de l’edifici històric de la Nau va acollir el passat divendres dia 30 d'abril, l’acte de lliurament de premis de la primera edició de l’Olimpiada de Clàssiques.

Un total de 55 estudiants de llatí i grec de segon de batxillerat de centres públics i privats de la província de València, van realitzar el passat 27 de març l’examen d’aquesta olimpíada.

La comissió avaluadora, formada per Concha Ferragut Domínguez (Professora del Departament de Filologia Clàssica), Marta García i Marí (Professora de l'IES María Moliner- Sagunt-Port), Ana Ovando Moros (Professora de l'IES Violant de Casalduch-Benicàssim), Eva San Evaristo Pascual (Professora de l'IES Barri del Carme-València), Jordi Sanchis Llopis (Professor del Departament de Filologia Clàssica) i Domingo Vallejo Sanz (Professor de l'IES La Senda-Quart de Poblet), elaboraren i evaluaren les probes, calificaren els exercicis, clasificaren per ordre els participants i determinaren els guanyadors de l'Olimpíada de Clàssiques de València 2010.

Entre els guanyadors de l’Olimpíada de Clàssiques es troba el nostre alumne IVÁN AGRAZ a qui felicitem des d'ací novament, enhorabona que fem extensiva als professors que al llarg del batxillerat el prepararen: Santa Domínguez, Alfred Valdivieso i Víctor Cano.

1 comentari:

  1. Primer de tot, enhorabona, Iván, i molta sort a les PAU!
    Alumnes i companys/es com els qui vaig trobar durant la meua estada al Clara Campoamor fan que la tasca docent siga tan satisfactòria i gratificant com sempre havia somiat.
    I enhorabona, Alícia, per aquest bloc i pels teus correus! Sóc fan teu.
    Una abraçada molt forta a tots/es.

    Víctor Caño

    ResponElimina