dimarts, 17 de gener del 2012

No a les retallades en els serveis públics
No a les retallades en educació
DEPURACIÓ DE RESPONSABILITATS EN EL CONSELL
Manifestació 21G + 26G
Manifestació 21G + 26G

El Consell de la Generalitat va aprovar el passat dia 5 de gener un gran paquet de retallades (publicat el dia 10), que suposa una nova agressió al personal de l'ensenyament i de tot el sector públic i als serveis que es presten. És el major atac de la història; cap altra Comunitat ha realitzat una retallada d’aquest abast, per la qual cosa només ens queda contestar de forma contundent i conjunta a aquesta nova agressió.

Pretenen estalviar més de 1.000 milions d'euros de la forma més fàcil, retallant salaris i la qualitat dels serveis com ara l'educació. Volen retallar salaris del personal docent i sanitari, enviar a l’atur durant l’estiu el personal interí docent, reduir el salari i la jornada a 25 hores al personal interí de l’Administració del Consell i de la de Justícia, i posar límits a les reduccions de jornada, així com eliminar els drets a dies de vacances i de descans, a determinades prestacions socials i la prolongació de la vida laboral més enllà de l’edat de jubilació.

No contents amb això, el Consell ha aplanat el camí per a acomiadar fins a un 25% del personal interí dels diferents sectors, entre els quals es troba el professorat interí, la qual cosa pot afectar milers de persones, augmentar les xifres d’atur i deteriorar més encara la prestació dels serveis públics a la ciutadania valenciana i la qualitat de l'ensenyament públic.

Les mesures aprovades no pretenen ni racionalitzar ni ordenar les administracions públiques ni el sector públic, sinó fer caixa a costa de tirar-li mà al salari de les treballadores i treballadors, de les professores i professors. Ens oposem frontalment a totes eixes mesures i per això anunciem una sèrie de mobilitzacions que s’allargaran en el temps perquè el Consell retire el Decret-llei. Aquestes mesures no crearan més ocupació ni serviran per fer-nos eixir de la crisi econòmica, tot el contrari: reduirà el consum, les prestacions socials (beques, ajudes...) i els serveis públics.

El govern valencià ha balafiat i ha dilapidat els recursos públics amb una política clientelar basada en els grans esdeveniments que no han generat riquesa ni ocupació, l'especulació urbanística, que ha suposat l'enriquiment d'unes poques persones a costa de la destrucció del territori, i la privatització dels serveis públics i de l'ensenyament públic amb el desviament de recursos a la privada que obté beneficis a costa de les arques públiques.

 Aquestes mesures se sumen a altres que ja està aplicant la Conselleria d’Educació des del curs passat: reducció de la plantilla dels centres; l'acomiadament d'una bona part del professorat interí; l'augment de les ràtios; la desaparició de programes de educatius, de les activitats de suport o dels desdoblaments...; l'augment de la càrrega de treball del professorat; la disminució de les despeses de funcionament dels centres... És a dir, estem  assistint a un deteriorament del sistema educatiu públic i de les condicions laborals del personal que hi treballa. I mentrestant, es fomenten noves mesures que potencien la privatització de l’ensenyament com la cessió de sòl públic per a la construcció de centres concertats.

Per això, les cinc organitzacions sindicals han decidit portar a terme mesures legals per tal que es retire el decret perquè estan convençuts que s'han vulnerat drets i la legalitat vigent. Pretenen que es depuren totes les responsabilitats polítiques per la mala gestió realitzada, pel que demanem que dimitisca o siga cessat el Conseller Vela, responsable directe en l'elaboració i execució dels pressupostos en les últimes legislatures.

Els sindicats consideren necessària una resposta dura i contundent de les treballadores i treballadors del sector públic, del conjunt de la ciutadania i de la comunitat educativa (pares, mares, alumnat, professorat, PAS ) per obligar el govern a rectificar. Per això, fem un crida a la participació massiva i activa en totes les accions unitàries de protesta i pressió que es convoquen, tant pels sindicats signants com pels òrgans unitaris de representació del personal -juntes de personal i comités d’empresa- i que també organitzeu en els vostres centres educatius mesures de pressió per tal que es visualitze el nostre rebuig a aquestes mesures.

9 comentaris:

  1. Son unos sinverguenzas

    ResponElimina
  2. http://www.youtube.com/watch?v=wxxs3FnnlHY&feature=fvst

    ResponElimina
  3. Soy Julio César Batman bin Suparman Hitler Nazi Disneylandia pokemon Rubi/Zafiro De hopkstein

    ResponElimina
  4. Ich mag die hässlichen Dinge schöne Mädchen machen

    ResponElimina
  5. אתה הומו יותר מאשר רצועה סבתא מחרבן

    ResponElimina
  6. Ich scheiße auf deine verdammte Schwuchtel ficken bastard
    Ich mag dicke Titten und Ärsche mit meinem Schlauch von 2 m lang und 1 breit gefüllt


    me cago en tu puta madre maricon de mierda hijo de puta
    me gustan las tetas y los culos grandes los relleno con mi manguera de 2 metros de largo y de 1 de ancho

    ResponElimina
  7. Nazywam i wero jeść jajka pod spodnie, a ja zdjąć maskę

    ResponElimina