dimarts, 23 de desembre del 2008

SOMNIS DE NADAL

Una vegada començades les meravelloses vacances disposem-nos per gaudir de somnis.
Somnis com els que tots els anys per aquestes dates es desfan en comprovar que no hem estat els guanyadors de la grossa.
Tanmateix hi ha somnis que sí es materialitzen i crec que són els que realment mereixen la pena. No deixen de ser somnis perquè són quasi irrealitzables, tanmateix esdevenen possibles perquè si la sort ens acompanya i lluitem per ells podem acabar aconseguint-los.
Tot això em ve al cap en topetar-me amb la història de Lionel Neykov que ha posat la música de l'anunci de la grossa de Nadal.
A punt de perdre fins i tot el seu apartament de New York una fada fa que quelcom escolte la seua cançó a YOUtube i li propose comprar-li-la per a fer l'anunci de la loteria a Espanya.
A partir d'eixe moment canvia la seua sort.
Qui no signaria per gaudir d'un somni com aquest?


Recordeu, xics, s'accepten opinions i comentaris (que cal practicar fins i tot en vacances!!)I perquè us inspireu ací teniu el vídeo de Lionel Neykov, el meu heroi d'avui 22 de desembre a falta de la grossa de Nadal.


2 comentaris:

  1. m'ha agradat molt la cançó

    ResponElimina
  2. És fantastic com un xic jove en unes hores pot aconseguir el seu somni.
    En efecte, llegint aquesta história me n'he adonat, que no es pot mai abandonar el teu desij de la vida ja que en el moment menys esperat pot arribar a la teua casa un home, qualsevol persona i de ser un xic/a jove com altres pases a ser una persona amb éxit, feliç per conseguir el teu somni de sempre.
    M'ha paregut molt interessant ja que un text com aquest dona molt que pensar, no deus mai deixar el que en veritat desitjes perque al llarg del temps potser pitjor el remei que la malaltia.

    ResponElimina