dimarts, 17 de febrer del 2009

UN EQUIP, UNA IL·LUSIÓ




Diumenge pròxim els professors Carles Llinares, Miquel Pérez, Rafa Martín i Enrique Cervera tenen una cita important a la 29 Marató de València.
Tots quatre, valents ells, tenen ja una llarga trajectòria com a esportistes i han participat en vàries maratons. Segons han explicat en altres ocasions (revista Xafardeigs núm.4) tots corren per afició, no esperen premis, perquè el fet d’entrenar-se dia a dia ja els compensa.
Enguany entrenen pràcticament des que començà el curs i tots seguim amb entusiasme els seus progressos, ells s’ajuden i aconsellen i ja se sap l’equip fa la força.
La seua única aspiració és aconseguir fer la cursa i continuar divertint-se amb un hobby que, a més a més els ajuda a estar en forma, assolir reptes personals i gaudir d’una bona salut.
El seu únic desig és que el diumenge el bon oratge els acompanye. Nosaltres pregarem perquè en gaudisquen, d'això i de molt d’èxit i, mai no se sap, tal vegada dilluns ens esperen grans celebracions perquè, com deia un famós eslògan, “Impossible is nothing”.

1 comentari:

  1. QUE LOL DE FOTO XDDDDDDD!!!!


    Lo de Impossible is nothing no era de Miquel¿?

    Pos suerte para ellos. Me pregunto si irán disfrazados.

    ResponElimina