dimarts, 19 de maig del 2009

PETIT VALS I MÉS

Rocío López (2n. Bat. Humanístic) ens fa recomanacions musicals sempre ben interessants. Avui la intimista veu de Leonor Watling i el ritme de Tribalistas.
De la meua collita us inclouré "Semilla Negra", crec que la versió de Marlango supera l'original de Radio Futura i, segons com, pot resultar fascinant.
Agraïm els suggeriments i ens alegrem que aquest espai el considereu també vostre. Gràcies





4 comentaris:

  1. M'encanta la versió de ''Semilla negra'' :-)

    Rocío.

    ResponElimina
  2. Unes recomanacions molt bones. M'han encantat! I també el canvi de look del blog, tan blau com el cel de l'estiu, tan selvàtic i primaveral. Besets.

    ResponElimina
  3. Unes recomanacions molt fresques i relaxants per acompanyar l’estudi dels darrers dies del curs.
    Fa dies que buscava el moment per acomiadar-me perquè d'alguna manera hem estat en contacte enguany, gràcies a l'Alícia i als nostres blocs. El final de curs és dur, fins i tot per als profes. Hui ja m'he decidit perquè les dues setmanes següents aniré encara més ocupat, com vosaltres; continuarem al bloc de LLIMA mentre tinguem il•lusions.
    Amb Alícia i la seua “paret de pedra tota”, que ja és més grossa que la caseta del tercer porquet del conte, mantindrem el contacte. Ara que té el bloc tan estiuenc i blau com la mar, convida a vacances i a refrescar-se en l’aigua dolça del seu riu d’idees i paraules.
    No m’allargue més; allà va el desig: “que tingueu un bon final de curs i que pugueu aconseguir la nota per cursar, en el futur, els estudis universitaris o mòduls que desitgeu. Estic segur que us recordareu d'Alícia i de l’institut per molt de temps. A la selectivitat no li tingueu gens de por; és un pas més en el camí cp al món laboral.
    Molta sort en la vida i molts projectes exitosos!
    Paco López

    ResponElimina
  4. Paco gràcies pels teus comentaris tan encoratjadors. Espere que continues passant-te per aquesta paret que tant s'alegra de les teues "pedretes" en forma de comentari.
    Una abraçada.
    Igualment una salutació per a Oreto, ha estat un plaer el contacte amb vosaltres i els vostres blocs al llarg del curs. Les suecanes et tornen les besades igualment.

    ResponElimina