dijous, 3 de setembre del 2009

LA RENTRÉE

Ací estem de nou, amics i visitants del bloc, després de gaudir de moments que ens han semblat estones de cel (per plagiar la cançó dels Pets), per exemple contemplant paisatges com aquestos:











Observareu que he tornat plagiadora, per tant després de copiar els amens posts estiuencs de l’amic Francesc podeu animar-vos i intentar averiguar ON ESTÀ i de pas plagiem el també amic Urbà.





Però per desgràcia no tot és alegria i, alhora que tornàvem a la feina, ens hem enterat de la mort de la nostra companya de Física i Química Mª Carmen Escribano el passat agost. Des d’ací un record entranyable per a ella.







6 comentaris:

  1. Alícia, lamente la mort de la vosta companya.

    Gràcies per la referència al bloc; el plagi és una font de creació magnífica; sempre hi ha algú que en sap traure més profit i millora l'original; jo no sé perquè està tan mal vist; gràcies al plagi tenim obres mestres de la literatura.
    Felicitats pel reportatge fotogràfic i pels viatges. Jugeum a endevinar, a mi, em recorda un poc el centre d'Europa: canals, places i cases amb una estructura molt particular en la coronació de la façana. No hi estat mai però jo diria que l'última foto em recorda a "DesERT d'AMicS"; la de la plaça i la columna amb l'àngel alat amb aquelles figures geomètriques al terra, diria que són d'un lloc que porta algunes de les lletres del grup que ens anima l'apunt musicalment. Els canals, podrien ser de tants llocs; allò de la Venècia del nord et sona?

    Les tres primeres, crec, són de ca nostra: l'olivera i el pi enmarquen molt bé el paisatge.

    Ja em diràs com vaig d'observació visual i si n'he encertat alguna per seguir amb la feina detectivesca, al més pur estil dels personatges de les novel·les del Henning Mankell.
    Una benvinguda ben cordial.

    ResponElimina
  2. Paco, quasi quasi endivines. La ciutat que coincideix amb les lletres del grup l'has clavada.
    Les que penses de casa nostra t'equivoques però només per una foto(la 3) que no és del P.V però sí de la península.
    Pel que fa a la Venècia del Nord si estàs pensant en Amsterdam t'equivoques, has d'anar més al nord però t'hi has acostat.
    Ala a continuar jugant...

    ResponElimina
  3. Hola:

    Em dic Jordi Orts i sóc el psicòleg-orientador d’Escola Gavina (Picanya). A més sóc responsable de diverses iniciatives que portem endavant per dinamitzar l’audiovisual especialment a l’ESO. Entre aquestes gestione el bloc 400 colps | altres narratives dins i fora de l’escola (http://blogs.escolagavina.com/400colps/). 400 colps es va posar en marxa a finals del curs 2007-08 i el curs anterior va ser temps per comprovar que tenia sentit i que obria un nou espai amb diverses possibilitats. Aquest curs 09-10 pretenc potenciar-lo i donar-li més presència a la web amb noves iniciatives. Per això trobe interessant que estiga enllaçat en blocs i webs afins. Així doncs, et convide a, si t’abelleix, incloure 400 colps al llistat d’enllaços al teu bloc i si vols donar a conéixer-lo. Un dels objectius de 400 colps és el de generar sinérgies entre els interessats allà on es troben l’audiovisual i l’educació. He donat amb el teu bloc via LLIMA, el bloc de Francesc López i el seu alumnat (Silla). Amb Francesc (salutacions!) hem portat a terme alguna més que interessant col·laboració i ja tenim noves propostes en l'horitzó.

    Moltes gràcies d’avantmà per la teua atenció.
    Una cordial salutació,
    Jordi Orts | 400 colps admin.

    ResponElimina
  4. Jordi gràcies per la informació i pel comentari. Per descomptat que ens interessa enllaçar-te. Estarem en contacte.
    Salutacions cordials.
    Alícia

    ResponElimina
  5. Alícia, sabia que aquelles tres cases de l'última foto les havia vistes en fotos. Dubtava entre Amsterdam o Estocolm. Amb les pistes que m'has donat i amb l'ajuda magnífica, m'arrisque plenament. El cas és que no em quadrava aquella font que hi ha al mig de la plaça!

    ResponElimina
  6. Enguany no hi tinc cap inquietud només he de dir que em preocupa un poc la dificultat del curs i per altra banda he dir que em pareix una bona idea el fet de tindre un blog perque es de gran ajuda per al alumnes i ens facilita informació de moltes dades del nostre interés;En definitiva ens dona la posibilitat d'accedir a diferents págines d'informació y a conéixer y apropar-nos mes als profesors del nostre centre.
    mariluz mondéjar ortiz.

    ResponElimina