dimarts, 9 de març del 2010

EL DIA DE LA DONA A 3r. C



Gràcies als alumnes que voluntàriament han treballat fora d'hores de classe, hem pogut commemorar, d'una manera especial, el DIA DE LA DONA a l'aula de 3rC.


Lydia, Verònica i Vicent (qui a més ens ha oferit la seua música en directe) han fet una lectura espressiva d'un dels testimonis de dones recollits pel llibre Passos Lleugers , de Dacia Maraini.

També Miquel ha llegit el poema, del mateix llibre, l'Adormida, i Paula i Joana han improvisat altra lectura del mateix llibre. Al llarg de la setmana, anirem deixant material gràfic de la nostra celebració. Gràcies a tots.

6 comentaris:

  1. A la meua classe,van contar històties,a més a més van recitar un poema.La història que més em va impactar va ser la d'una dona que estava fent lasanya per als seus fills i els soldats van entrar a sa casa,la van violar i a més a més van furtar-li totes les joies.Aixó va ocurrir només acabar una guerra...

    Alberto García 3ºInn

    ResponElimina
  2. El que més m´ha impactat és el text de oblidades ,perquè crec que és injustque les dones i les xiquetes no pogueren anar a l´escola i també que els talibans violen els drets humans bombardejant l´escola.
    Aquest text el vam treballar la setmana passada.
    A més a més ahir vam llegir en la meua classe una història de discriminació.
    YOUSSEF FARTASS 3ºINN

    ResponElimina
  3. A mi em va impactar molt la història del llibre Passos Lleugers. On s'explicava com un germa venia la seua germana pe a pagar un deute. Ala xiqueta el van violar i va anar a la farmacia per a curar-se les ferides. La xiqueta no volia denunciar a la policia. Me pareix molt malament que la gent venga a altre ser humá per a pagar deudes.
    Veronica Teba Tornero 3º Innovació

    ResponElimina
  4. El dia 8 de març a l'hora de tutoria,havíem comentat què era el dia de la dona,què va passar i tot açò.Altra amiga i jo varem llegir una història que va passar a un poble.La dona estava cuinant i molt contenta per què per fí havia acabat la guerra.Va sentir un colp,tots els soldats de l'altra banda varem envair tot el poble,dispossat a robar joies a les dones i violant-les,varen arribar a la seua cassa i varem agafar tot allò que veien;joie i tota la xocolatá i el mentjar,fins vorem a arribar a violar a la dona i va cabar en l'hospital molt grau .

    Susana 3b INN

    ResponElimina
  5. SARAY DE TERCER D'INNOVACIÓ
    Jo pense que ha estat molt bé,perquè uns companys de classe ens van llegir un texts sobre aquest dia i m'han agradat molt.

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina