dimecres, 19 de maig del 2010

VALE A PENA FICAR DE OLHO NESSE BLOG!


El nostre bon amic Francesc López des del seu bloc VALENCIÀ LLENGUA I IMATGE, de Silla, ens ha recomanat en la llista vale la pena ficar de olho nesse blog, com a bloc que paga la pena visitar.

No podem ocultar la nostra alegria i encara que ens hem retardat en la recomanació dels nostres 10 blocs per seguir aquesta roda, no ens havíem oblidat.

Així doncs avui ens disposem a recomanar i convidar els nostres visitants perquè espigolen, aguaiten i gaudesquen amb una passejada pels següents blocs:

CRUÏLLA , Bloc del professor Josep Alendete de l'IES Ausiàs March de Gandia, magnífic bloc que ens ha inspirat i servit d'ajuda.
MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL, Bloc de l'escriptor i també professor Urbà Lozano, a qui sempre li estarem agraïts per la seua visita al Clara Campoamor, ací trobareu crítica literària, recomanacions musicals i comentaris de tot tipus que val la pena seguir.

2n DE BATXILLERAT DE LA MELVA , del professor Francesc Gascó de l'IES La Melva d'Elda, perquè resulta útil tant a professors com a alumnes.

FAUSTINET, Bloc de la professora Eva Biot de l'Institut germà nostre, Faustí Barberà d'Alaquàs, que sempre ressenya qüestions interessants.

FEM UN PENSAMENT, també del professor Josep Alandete, conté reflexions i suggeriments que convé tindre en compte.

DIÀLEG ENTRE L'ESCRIPTOR I ELS LECTORS JOVES, Blog per preparar i engrescar en el gust per la lectura i l'escriptura, dedicat cada curs a l'escriptor convidat a l'activitat que li dóna nom. Ací podeu trobar creacions d'alumnes de secundària a propòsit de l'obra del diàleg. La idea i l'organització del bloc és del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València (Carme Gregori, Gonçal López i Pura Santacreu).

ARTIBUNYOL, Bloc del Departament d'Arts plàstiques de l'IES Lope de Vega de Nador, on podeu contemplar imatges i idees realment boniques i interessants, a més d'oferir la perspectiva d'un Institut espanyol en l'estranger.

LA PARAULA VOLA, Bloc del professor Antoni de la Torre, que ja ha rebut el premi Espiral d'Edublogs visiteu-lo i de seguida sabreu el perquè.

BLOG AL FORN, de Queti Baixauli sobre cuina i més, a pesar que ja ha estat esmentada en aquestes rodes repetim recomanació perquè ens agrada com i de què escriu.

UNA MIRADA CODIFICADA, Bloc de la nostra antiga alumna Noelia Iglesias que tant ens va ajudar en el disseny actual del TOTA PEDRA FA PARET i que, a més ens agrada com escriu i munta imatges.

Avui també volem aprofitar l'avinentesa de les recomanacions per felicitar l'IES SANT VICENT FERRER D'ALGEMESÍ pel premi que els han atorgat (Baldiri i Reixach) pel treball de LES PARELLES LINGÜÍSTIQUES on es promou la integració social i lingüística d'alumnes immigrants, i sobretot un dels professors que està al darrere, el nostre company Vicent Girbés, ENHORABONA VICENT!

4 comentaris:

  1. Alícia, moltes gràcies per incloure'm a la llista. Enguany estic que m'hauré d'eixamplar les portes! Això és que em lliges des de l'amistat.
    Una besada ben forta!

    ResponElimina
  2. Sí senyora. Si no ens enviem floretes les col·legues i veïnes d'insti veges qui ho haurà de fer. Gràcies, Alícia. (Eva)

    ResponElimina
  3. Gracietes Alícia. M'alegre que Cruïlla t'haja servit d'alguna cosa i també m'alegre que seguisques Fem un pensament.
    Una besadeta!

    ResponElimina
  4. Hola!!! Acabe de (re)visitar el vostre bloc i he vist que felicitàveu el Santvi pel premi Baldiri Reixac. Ahir anàrem a recollir-lo a l'Espluga de Francolí (la Conca de Barberà) en un acte de lliurament farcit de valentia, d'empemta i de ganes de fer una escola catalana més lliure i arrelada a l'entorn. L'alumnat de 2n de BAT i de compensatòria us agraeix la felicitació. I el profe de valencià, més encara!!! Feliç final de curs!!

    ResponElimina