diumenge, 31 de maig del 2009

FESTA GRADUACIÓ 2N. BATXILLERAT



Divendres els alumnes de 2n. de Batxillerat ens convidaren a una festa de graduació que va resultar ben divertida. Vam riure amb ganes amb la formidable paròdia de la reunió d'avaluació i la fi de festa, amb la meravellosa veu de Saray García i la interpretació d'Eva Guillen i Jose Cervera, va estar perfecta.


Jo no afegiré res més, les imatges que veureu picant al títol ja expressen com ho passàrem de bé també en el sopar a què assistírem a continuació.


Bé encara que m'arrisque a més imitacions, dir que un bloc es nodreix dels vostres comentaris, així que ja sabeu...

5 comentaris:

  1. jajaja La veritat es que va ser una graduació almenys per a mi inolvidable ,va estar plena de rialles i festa i amb molta alegria i il.lusió!!
    Espere que aquest acte y el divertit sopar que va estar ple de cants y declaracions d'estima (que bonic jiji) no se li oblide a ningú dels presents!!I tambe que la meua actuació junt amb jose vos haja agradat!!
    Una sal.lutació per a tots!

    Eva Maria Guillen Luque

    ResponElimina
  2. Que bé, acabeu curs, cicle i enceteu una nova aventura estudiantil a la universitat o als Cicles Formatius de Segon Grau. a les fotos se vos veu molt contents.
    Felicitats i molta sort.
    Paco López

    ResponElimina
  3. va ser una graduació increible, inolvidable per a tots, va ser una nit on tinguerem de tot, hi havien plors, rises... de tot un poc, però va ser un acte preparat en dos dies que va a eixir perfecte,
    han sigut dos anys que hem apres tantes coses, tantes experiencies noves, tanta gent nova, en fi tantes coses que pensar que dema ja no hi ha que anar a classe es molt extrany jajaja,
    i per ultim el sopar i despres la discoteca amb tots va ser una nit perfecta
    un bes a tots

    mªángeles villanueva toledo

    ResponElimina
  4. La festa de graduació va ser una sorpresa fantàstica. Va ser una graduació enginyosa i inoblidable.

    XXX

    Àngels

    ResponElimina
  5. Fou sense cap dubte...increible!! m'ho vaig passar genial i encara que varem patir molt els dies d'abans i vam treballar dur, ha valgut la pena. L'acte, el sopar, la disco, la sangria... mai ho oblidare!
    FINS PROMPTE!

    Jose Cervera

    ResponElimina