dimecres, 4 de novembre del 2009

EIXIDA AL CINEMA EN VALENCIÀ


Tal i com hem quedat ací teniu la informació sobre la pel·lícula Covards que veurem als cinemes UGC de València divendres gràcies a la iniciativa d'Escola Valenciana i la seua campanya de Cinema en valencià. Atents al reportatge us servirà per la posada en comú que realitzarem sobre Covards la setmana vinent.




Ara escolteu la banda sonora:



14 comentaris:

  1. Victoria Luján Gómez10/11/09 7:49 p. m.

    La pelicul.la tractava de la violència a l'escola que en concret parla del maltractament a un compayn, per part d'un grup, popular de classe. I ens fa veure la por que poden sentir les persones quan els fan la vida impossible. Fins que aquest es dona compte que aixi no pot estar tota la seua vida i es rebel.la, causant més violència, peró per fí pot viure tranquil. Per a mi, en la pelicul.la no sols és ell qui te por, tots també tenen por d'alguna cosa o d'algú.

    ResponElimina
  2. Lydia; 3r C:
    La pel.lícula Covards, on el tema o temes centrals són la violència, la por , el bulling... recull tota una sèrie d´accions roïnes entre dos xiquets que són companys de classe. Al voltant d´ells giren les diverses situacions de cadascuna de les famílies i els seus problemes.
    El meu punt de vista davant el film és que com que no m´agraden les pel.lícules amb un final obert, per a mí no ha estat massa bo, però, el que és l´acció de la pel.lícula m´ha semblat bona.

    ResponElimina
  3. La pel·lìcula estava prou be. El tema que tractaba es un problema prou habitual als instituts, sempre esta el típic grup que és creu superior, tindre por no es gens mal, pero el cas és com reaccionarem al tindre-ho be o mal.
    Felicitats per la pel·lìcula.

    Regis J. Patiño Pomar
    3rC

    ResponElimina
  4. Tracta d'un xiquet que pateix ''bulling'' a l'escola, soluciona el problema amb ajuda d' altres personatges:El pizzer, sa mare.
    Tots els personatges tenen por.El pare de agresor és un persona impotent ,creu que el seu fill és una persona com ell fort.La mare en canvi és tot el contrari ,te por de no coneixer el seu fill.
    La pel·licula és molt bona a mi m'ha agradat molt però el final podia estar millor ,més desenvolupat.

    Miquel 3C

    ResponElimina
  5. La pel.licula tracta sobre el bulling, Gabi un xiquet normal es assejat per Guillem, un company de la seua classe, i els seus amics. Gabi sempre fugeis.
    El tema de maltractament escolar es molt serios, i per desgracia es veu en molts instituts.

    Adrian Garcia Jimenez 3ºC

    ResponElimina
  6. La pel.lícula tracta sobre el bulling(assetjament escolar).A la pel.lícula es veu l'assetjament d'una colla de xiquets al protagonista.Ell sempre intenta evitar topar-se amb ells i fugeix sempre.No assabenta als pares del que passa i intenta resoldre per ell mateix el problema.Opinió:No m'agradat molt la pel.lícula per que hui en dia el bulling es dòna en tots els instituts i col.legis.

    Jose Miguel Peruga Garcia,3C

    ResponElimina
  7. Tracta d´ un xiquet que li diuen Gabi que sufreix bulling i la seua família no el sap.Encara que ell tinga por ,si s´el comentara a la seva familia els problemes disminuirien.Ell també fa bulling amb la suva germana.Guillem el cap de la banda que li fa la vida impossible a Gabi a Heredat l´actitud del seu pare pero la seua mare intenta evitar-ho.Cambiaria el final i la solució que empren no està ben pensada.
    Carlos Ardid 3ºC

    ResponElimina
  8. La pel.lícula tracta sobre la violència escolar(bulling).Sempre acosaven al protagonista que es deia Gabriel i no feia res.Per això no me agradat.


    Jose Miguel Ortiz 3C

    ResponElimina
  9. Tracta de el assetjament escolar o bulling.
    Un xiquet que no conta la seua cituació(de victima)a l´escola als pares i no fa res al respecte.
    En la pel·lícula es veu reflactada la vida de dues famlies dels xiquets.
    Jo crec que les mesures que pren per a solucionar el problema són extremes però que
    al´hora demostra que venç la por.

    ResponElimina
  10. kímberly rodriguez rodriguez11/11/09 9:06 p. m.

    La pel.lícula tractava de la violència.El protagonista era el que sofria tot el que li feien uns compayns de la seua classe, li feien de tot,li pegaben li acosaven etc.Va vindre un moment en què el xiquet no va aguantar més i intentaba contarse-ho als seus pares però sempre coincidia alguna cosa que els interrumpia.Va intentar defensar-se.Desprès de tot el xiquet es veu que es va quedar traumatitzat per tot el que li habien fet i ell desprès de tot li va fer el mateix a un company de la seua clase.Aquesta pel.licula te dóna a entendre com finalitza la violència.

    ResponElimina
  11. Saray Barea Romero12/11/09 4:50 p. m.

    Tracta sobre la violència escolar,d´uns alumnes contra un company.La solució va ser que Gabi(el protagonista)va decidir vengar-se dels altres companys gravant un vide,pero la seua amiga no hio va aprova.
    A mi la pel.lícula m`ha agradat mol,perquè m´ha resultat molt entretinguda i molt divertida.

    ResponElimina
  12. Noelia Garrido Muñoz12/11/09 5:03 p. m.

    La pel.lícula es tracta de la història d´un xiquet que era víctima de l´assejament escolar.
    Estava sotmés a insults i maltracte fisic.
    Els pares no li entenien,tot el que suceïa feia pareixer que ell acossava a l´altre xiquet.La mare de Guillem el va descobrir,finalment el xiquet va fer el que li feien a el,gravar l´agressió ab el mòbil,
    La meua opinió és que la pel.lícula refleixa la vida que pot patr un xiquet de veritat,a mi m´ha agradat.El xiquet ha solucionat el seu problema però no tot,ha solucionat la part on l´altre xiquet el maltractava.

    ResponElimina
  13. segons man contat es dun xiquet que esta maltractat pels seus conpanys de col.legi,
    intenta cotar-ho al seus pares pero sempre hi ha alguna cosa que el interumpeix,tambe intenta defendre pero no pot!!!SOC JUANMA DE 3A!!!

    ResponElimina
  14. DIOS JAJAJAJAJAJAJ ESA VOZ ES DE ALICIA MUAHAHAHAHAHAH Q BUENOOOOOOOOOOO!

    ResponElimina