dimarts, 19 de gener del 2010

HOMENATGE A ENRIC VALOR

La Coordinadora pel Valencià i l’Associació 9 d’octubre de Vilamarxant amb la col·laboració de Tàndem Edicions li dediquen el divendres 22 de gener un homenatge a Enric Valor de qui recentment es commemora el 10é aniversari de la seua mort.

Rosa Serrano i Llorenç Giménez seran a la seu del Camp de Túria de la Coordinadora pel Valencià (C/Font Nova, 5 de Vilamarxant), per explicar històries, rondalles, succeïts sobre Enric Valor i la seua obra tot recordant un valencià dels més importants del segle XX.

A partir de les 20:00 hores, mestres i xiquets de la comarca tenen un encontre ineludible. Els records i els moments que Enric Valor va passar pel Camp de Túria, per la serra Calderona, i van anar deixant petja a la llengua i a tantes coses.

Programa d’activitats.

20 hores - Xerrada “La vida i obra d’Enric Valor” a càrrec de l’escriptora i editora Rosa Serrano (Tàndem edicions). Projecció d’un breu audiovisual sobre Enric Valor.

21 hores - Sopar de germanor (cadascú es porta el sopar i la picadeta la posen l’Associació 9 d’Octubre i la Coordinadora pel Valencià del Camp de Túria).

22′15 hores - Narració i lectura de rondalles d’Enric Valor, a càrrec de Llorenç Giménez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada