divendres, 7 de maig del 2010

Josep Piera guardonat amb el Francesc Ferrer i Pastor


La Mancomunitat de Municipis de la Safor entrega esta nit la seua màxima distinció a l’escriptor Josep Piera. Es tracta de reconèixer la tasca realitzada per persones, institucions, associacions, empreses o col·lectius de la Safor que en les seues activitats ja siguen artístiques, culturals, esportives, cíviques, professionals o investigadores han destacat d’una forma pública i notòria, afavorint els interessos de la Safor i el seu progrés cultural, econòmic o social en general. El guardó, una escultura de Francesc Nogueroles que simbolitza la comarca de la Safor, ha estat entregat en successives edicions a Francesc Ferrer i Pastor (a títol pòstum), el Col·lectiu de Mestres de la Safor, el Grup de Danses Trapig de Beniarjó, l’Escola Politècnica Superior de Gandia - Universitat Politècnica de València, Joan Pellicer (a títol pòstum) i Pluja Teatre.

A partir de les 20′30h el grup de Dolçainers i Tabaleters de la Safor donaran la benvinguda als assitents al Palau Ducal de Gandia, lloc on se celebrarà la gala.

Tot seguit, es lliurarà el XX Premi Carmesina de Narrativa Infantil dotat amb 2.500 euros i la posterior edició de l’obra per part d’Edicions del Bullent. Enguany s’ha batut el rècord de participació amb un total de 36 obres presentades. El jurat està format per Santiago Forné -guanyador de l’anterior edició-, Núria Sendra, Mario Viché, Pilar Calatayud i Manel Alonso.

El pianista saforenc, Claudio Carbó, guardonat internacionalment amb multituds de premis, oferirà un interessant repertori interpretant peces de Beethoven, Schubert, Liszt, Chopin, Granados, Albéniz i Manuel de Falla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada