dilluns, 17 de maig del 2010


TV3 gravarà un dels tres recitals que Raimon farà a Xàtiva entre el 15 i el 16 de maig.

El cantant ha programat una actuació diumenge després de la petició del canal públic català i haver-se exhaurit les entrades.





RICARD GALLEGO XÀTIVA Raimon oferirà finalment una tercera actuació en la seua tornada als escenaris de la seua ciutat natal, Xàtiva, amb motiu dels 50 anys d'Al vent. El cantant xativí, que havia programat dues actuacions al Gran Teatre el 15 de maig, tornarà a comparèixer davant el public xativí el dia següent (19.30 h.). En principi, malgrat que les entrades per als dos recitals s'havien exhaurit i tot portava a pensar en un tercer recital, Raimon havia comentat que preferia no modificar la programació prevista. Però segons va explicar ahir a Levante-EMV Anna Lisa Corti, companya i manager de l'artista, la incorporació d'esta nova actuació es deu al fet que, quan els responsables de TV3 van expressar la seua intenció de gravar algun dels dos concerts previstos per al 15 de maig, es van trobar que no havia espais per a les càmeres, atès que les localitats s'havien exhaurit.
Per esta raó, el canal ha demanat a Raimon la celebració d'un tercer concert. L'intèrpret de Xàtiva, tot i que no és amic de pròrrogues, ha cedit esta vegada perquè "el seu reconegut amor per Xàtiva ha pogut més", va subratllar Corti, qui es va mostrar "encantada i molt satisfeta" per la resposta del públic a la tornada de Raimon als escenaris del seu poble. L'última vegada va ser l'any 2002, contractat per l'Ajuntament de Xàtiva. Aquesta vegada no han hagut tantes facilitats per part de l'equip de govern que presideix Alfonso Rus (PP).
Corti, qui ha reconegut els entrebancs sobretot econòmics per tal d'organitzar la tornada de Raimon a Xàtiva, ha comentat que aquesta falta de suport institucional "l'hem pogut superar gràcies a la resposta de la gent, i per a nosaltres és el millor regal que podíem rebre en aquestos moments".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada