divendres, 6 de març del 2009

DIA DE LA DONA AL CLARA CAMPOAMOR




Avui era només 6 de març però el Clara Campoamor ha adelantat la celebració del dia 8,dia de la dona treballadora (de fet ahir ja un grup de vosaltres participàreu al programa de Ràdio Alaquàs), i hem gaudit d'una jornada de tallers on tothom ha participat amb interés, encara que no tots de tot perquè els tallers es realitzen paral·lelament. Així doncs s'han pogut escoltar poesies al gimnàs tot decorat per l'ocasió, sentir cançons en les aules de 4t. de l'ESO i aprendre amb les commovedores i interessants experiències de les dones d'altres països que han participat en la taula redona: dones i immigració. Ací teniu una mostra gràfica de part del que ha donat de si la jornada

7 comentaris:

  1. Amb el nom de Clara Campoamor per bandera i la sensibilitat que mostreu cada dia... com no n'havíeu de preparar una grossa per cel·lebrar el dia de la Dona Treballadora?
    Una abraçada als meus amics del Clarita.

    ResponElimina
  2. Felicitats per la sensibilitat demostrada una vegada més i perquè ens feu aquestes píndoles informatives que ens demostren que l'ensenyament i el progrés de la societat han d'anar sempre de la mà per millorar el futur.
    Paco López (LLIMA)

    ResponElimina
  3. He de dir que les activitats que es varen fer el passat divendres al nostre institut varen ser molt interessants, pero amb la taula redona varem traure tots la nostra sensibilitat amb totes les dones que intervengueren en l'activitat. Tots els anys s'han fet activitats molt bones però aquest any, segons la meua opinió, amb la taula redona i amb el programa de la radio, on particparen molts alumnes de l'institut. Sin mes felicitar a tots els que colaboraren per tot el que varen donar per fer com sempre tantes activitats per celebrar dies com aquestos.

    Rosa Canales (2º Batxillerat)

    ResponElimina
  4. Gràcies per participar-hi amb els vostres comentaris, ens fan molt de goig

    ResponElimina
  5. Viernes 6 Marzo tuve el honor de estar invitada para una conferencia en ocasión de Día de Mujer para presentar la situación de mujer en mi país. Soy de la República Checa, un país distante 2000km de España. Llevo 5 meses en España y así no tenía bastante tiempo para conocer la situación de las mujeres españolas para comparar la con esta de mujeres checas. Pero en general no veo grande diferencía. Al revés tomí muchos informes valiosos para imaginar la vida de mujeres en otros países. Es una sensación extraña de hacerse a la idea de que hasta hoy hay países donde mujeres no tienen los mismos derechos que los hombres. Tambien la segunda parte de la conferencía fue muy interesante y en mismo tiempo impresionante por el conocimiento de molestias que importa la migración. Espero que todos presentados se llevan mas o menos los mismos sensaciónes como yo y se dan cuenta de suerte de haber nacido con la situación qué tienen. Muchas gracias a todos.
    DITA HOLUBOVA

    ResponElimina
  6. Hola! Gràcies pel teu comentari. Amb tot el batibull que duc, no he pogut fer cap post sobre una diada tan important com la de la dona. Demà els diré als meus alumnes que vegen aquest post teu.
    Besades
    Francesc (Valencià: 2n batx). ;D

    ResponElimina
  7. Xiqueta, sou uns cracks!!!! M'ho copiaré un any d'aquests ;-)

    ResponElimina