dijous, 5 de març del 2009

EUROPA, LA DONA I L'IES CLARA CAMPOAMOR



Aquesta vesprada un grup d'alumnes del nostre Institut protagonitzaran un programa de Ràdio en la nostra emissora amiga: Ràdio Alaquàs (podeu accedir-hi mitjançant l'enllaç de la dreta).
El programa és un recorregut per la situació de la Dona a Europa, que a pesar de tot no és tan idílica com pot semblar i cabria desitjar.
Tots els alumnes participants han treballat molt i amb especial mèrit perquè es troben en vespres d'avaluació, també han col·laborat tots els departaments didàctics de l'institut però si el programa ha estat possible és pel treball intens i la dedicació constant dels professors Maite Ferrer i Víctor Caño, que duen setmanes arredonint l'assumpte.
Serà una bona manera de commemorar El dia de la Dona, celebració que seguirà demà al centre amb diversos tallers ( poesia, música...etc) a més del col·loqui que oferiran vàries dones de diversos punts d'Europa que s'han prestat a acudir-hi.
Recordeu a partir de les 16h. connecteu Ràdio Alaquàs o aneu a la seua pàgina web si no la hi podeu trobar. Que en gaudiu!!!

1 comentari:

  1. Hola! Som Desi i Andreea de 2n de Batxillerat Científic. Demà celebrarem el dia internacional de la Dona, i nosaltres anem a participar en una activitat que consisteix en un debat sobre la dona en Europa. Nosaltres contarem la situació de la dona en els nostres països, que són Bulgària i Rumania respectivament. També hi participaràn altres dones que ens donaràn una visió més amplia sobre aquest tema. Un salut!

    ResponElimina