dilluns, 6 d’abril del 2009

RECOMANACIONS


Aquestos dies, vespra de vacances, els dedicarem a recomanacions. Encara que allò millor que es pot fer durant les vacances és gaudir de no fer res, trobe que la vida de l'estudiant és dura i cal aprofitar el temps de cara als vostres compromisos de juny. Així que, després de la festa, el meu consell és que continueu fent bondat, però això sí, gaudint alhora.
Per tant us recomane, una vegada més, la pàgina del suplement de Cultura del diari AVUI dels dissabtes LA TARÀNTULA CEGA, on alternen article Albert Sánchez Piñol i Jaume Cabré. Us adjunte foto (no massa bona) de l'article d'aquest dissabte del primer Visca la bolonyesa, pel tema i ironia espere que us faça tanta gràcia com a mi quan el llegiu el proper dissabte (ja sabeu que els suplements no es poden mirar fins la setmana següent).
Com avanç us adelente el subratllat al marge: "L'assignatura més inofensiva a la universitat és la d'aldarullar i fer gresca amb xiulada, pintura i pancarta. D'aquí a pocs anys, els capitostos antisistema seran càrrecs dirigents al servei del poder. I no serà fàcil fer-los fora, tot i que se'ls pot ridiculitzar".

En pròxims posts em propose fer-vos alguna recomanació cinematogràfica, de moment no us perdeu Lost in traslation, de Sofia Coppola i que projecten avui en la 2. Em sembla una suggestiva pel.lícula que narra el desconcert de dos personatges per diferents motius en una ciutat tan peculiar com Tòquio.
Continuaré demà.

1 comentari:

  1. Bones recomanacions Alícia. I que passes bones vacances!!! Una abraçada.

    ResponElimina