dissabte, 18 d’abril del 2009

ÚLTIMES RECOMANACIONS


Com van les vacances, xics? espere que fantàstiques i com encara queden uns pocs dies per davant afegisc una recomanació cinematogràfica que no m’explique com se’m va poder passar en l’últim post: EL GRAN TORINO, del magistral Clint Eastwood.
En aquesta ocasió el magnífic actor i director (alguns diuen que el seu comiat del cine) interpreta un malcarat i políticament incorrecte vell però que de seguida es guanya l’espectador. I és que malgrat el seu racisme, la casualitat el du a enfrontar-se a uns matons per defensar els seus veïns asiàtics, que si bé comença rebutjant, tal i com els coneix els respecta i acaba per estimar-los.
El final de la pel•lícula està tan aconseguit i és alhora tan increïble, per allò que estàs pressuposant, que descobrir-lo ací seria un crim que no pense cometre.
Només afegir que el final subratlla l’altruisme i sentit de la justícia del protagonista, eixe sentit de la justícia que ha fet que es guanye la simpatia de l’espectador en un principi i que manté, a pesar de tot i sobretot.
Una MERAVELLA a més de ben entretinguda!!!
AIXÍ QUE ANEU A GAUDIR DE EL GRAN TORINO!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada