dilluns, 22 de febrer del 2010

VÍDEO RESUM DEL CLUB DE LECTURA


Aquest sí que ja serà l'últim apunt sobre la vesprada en què parlàrem dels Aforismes de Joan Fuster amb la presència d'Isidre Crespo.
Gràcies a tots novament i especialment als professors David Navarro i Maite Ferrer per ajudar amb els vídeos fins aconseguir el que volíem, i a Sergio Puerto pel muntatge tècnic de la biblioteca.

1 comentari:

  1. N'hi ha vegades que hom sent que la lectura es transforma d'un quefer en un plaer. Ho he viscut al Club de Lectura de l'IES Clara Campoamor. Sí, i ara em sembla fins i tot fàcil. No estaria malament exportar aquestes experiències -cartes, articles, converses...-, a més d'un se li afeblerien els prejudicis.
    Dit d'una altra manera: qui vulga transmetre el plaer de llegir, que es pegue una volta per Alaquàs. Ací, en un centre de Secundària sabem engrescar-se, profes, alumnes i mares/pares, en una de les activitats més humanes, i més humanament portadores de felicitat: La LECTURA. Sobretot si, a més, posem en pràctica el pensament fusterià: "Només hi ha una manera de llegir, que és rellegir".
    Isidre Crespo

    ResponElimina