dijous, 30 d’abril del 2009

PILAR PÉREZ GUANYA UN ACCÈSSIT AL CONCURS DE MICRORELATS DEL BLOC DE LÍNIA BLAVA.




Cada dia la mateixa rutina , prepares la motxilla i t’endinses en el món subterrani, amb la intenció d’agafar el metro que et porte a la facultat. T’asseus al primer seient lliure que trobes i comences a imaginar la vida de les persones que t’envolten , des dels joves que com tu van a la universitat, fins a la dona de seixanta anys que va a veure els seus néts. Però avui tot és diferent l’única història que pots imaginar és la teua .Ets un xiquet solitari , fill únic , com que els teus pares també ho són, no espera! tens una tia fadrina , be t’és igual , doncs continues explorant els teus records .D’amics n’has tingut ben pocs i cap d’ells vertader , són tantes les teues decepcions que a voltes t’agrada estar assoles , però penses en el teu futur , aplegaràs a ser un dels millors metges de València , una negligència acabarà amb la teua carrera i decidiràs trencar amb tot, i buscant una eixida per a l’angoixa aniràs a l’Àfrica amb una ONG, allí contrauràs una nova malaltia per a la qual els teus anticossos no estan preparats .Et consumiràs a poc a poc i moriràs com sempre has viscut , assoles !.Penses que no vols acabar així , que aquesta història pot canviar , t’alces del seient , t’acostes al grup d’estudiants que hi ha drets al costat de la porta i comences a parlar amb ells .
Pilar Pérez. 2n. Bat.

6 comentaris:

  1. home m'alegre per ella però crec que n'hi han microrelats més bons y més relacionats amb la història que se conta en Línia Blava.a més a més es molt curt.

    ResponElimina
  2. Bé com se sol dir per a gustos colors, però el relat és absolutament coherent amb l'esperit de la novel·la i pel que fa a la llargària es tractava de concurs de microrelats.
    De nou enhorabona Pilar

    ResponElimina
  3. Com a relats coherents n'hi ha un fum.De totes formes també li done la enhorabona a una de les guanyadores com es Pilar però no em sembla dels millors de cap manera.
    Una salutació

    ResponElimina
  4. Al relat de Pilar s'aprecia que ha captat de forma perfecta l'estructura de la novel.la, l'ús dels temps verbals, la projecció al futur...ENHORABONA, Pilar.

    ResponElimina
  5. És la meua opinió i res més.No és l'unica que l'ha captat el que si que ha captat perfectament és el espèrit negatiu o trist que transmiteix a l'igual que algunes de les històries contades a Línia Blava que acaben en tragèdia.

    ResponElimina
  6. Pilar és la millor. A més, "microrelats" (paraula derivada a partir de relat més el prefix micro-,molt menut,)és açò que a fet, un conte curt amb relació amb el text de Linea Blava. Y res més!....ENHORABONA PILAR.

    ResponElimina