dilluns, 20 d’abril del 2009

SANT JORDI I MÉS


Comença la setmana de Sant Jordi i des dels Departaments de Llengües (valencià i castellà) tenim preparades un munt d’activitats que s’allargaran més allà de la diada per tal d'activar la lectura i convidar-vos a llegir i llegir, que tot es començar.
En primer lloc, tots segurament tindreu ja preparats els vostres cartells de la campanya El vostre llibre preferit (i si no afanyeu-vos), que serviran per decorar el centre.
La setmana que ve participem en el col·loqui amb Ramon Solsona dins de l’activitat que organitza la Universitat de València “Diàleg entre l’escriptor i els lectors joves” per a parlar del seu llibre Línia Blava. Alguns de vosaltres ja heu preparat relats per penjar al bloc del Diàleg.
La nostra activitat estrella, tanmateix, serà el nostre pròxim CLUB DE LECTURA el dimecres 29 d’abril sobre el llibre Una palabra tuya d’Elvira Lindo, una vegada més, estimats lectors, tindreu l’ocasió d’explicar les vostres impressions al voltant del llibre.
També parlarem de les diferències entre cine i literatura a propòsit de la pel·lícula que va fer la recent nomenada ministra de cultura, Ángeles González-Sinde, sobre la novel·la.
Aquesta vegada no comptarem amb l’autora,Elvira Lindo, perquè es va assabentar que el nostre amic Urbà ens va agradar tant que temia no estar a l’alçada de les circumstàncies, però esperem que tots vosaltres sí hi acudiu.

D'altra banda la celebració de Sant Jordi té una repercussió internacional de la qual us podeu informar picant al títol.

Us desitgem que us regalen un munt de llibres i roses...

3 comentaris:

  1. Quina setmana més guai! Jo m'hi apuntaria encantat. Llàstima que l'Elvira Lindo no haja volgut acostar-se al Centre perquè em consta que l'Urbà s'ho passà molt bé amb vosaltres. Ella s'ho perd, però vosaltres no us deixeu de llegir el seu llibre; és divertit.
    LLIMA

    ResponElimina
  2. Oh, quina envegeta, sana em feu. Al meu instut encara estem lluny d'això. No hi ha tanta predisposició. Però, a poc, a poc, s'encén el foc!!! Jo també us copie.

    ResponElimina