dimecres, 24 de març del 2010


Maria del Mar Bonet presentarà en concert al TAC de Catarroja (València) el seu disc Terra Secreta

VALÈNCIA, 22 Mar. (EUROPA PRESS) -


La cantant Maria del Mar Bonet oferirà divendres que ve, 26 de març, al TAC Francisco Chirivella de Catarroja (València) un concert en el qual presentarà el seu nou treball, 'Terra Secreta', han informat hui fonts de la sala en un comunicat.

En este àlbum, la gran cantant del Mediterrani i les seues músiques realitza un homenatge als grans clàssics de la 'Nova Cançó', des de Joan Babiloni a Joan Manuel Serrat, passant per Jordi Guardans, Guillem D'Efak i Ovidi Montllor, han explicat les mateixes fonts.

Terra Secreta, com recital, és un concert íntim, pròxim, fins i tot misteriós. La personal veu de la cantant balear se submergix en un conjunt d'harmonies pausades i paraules gairebé murmurades, creant un univers d'envoltant assossec i creixent plaer, han afegit.

La veu de María del Mar Bonet ha recorregut mig món, acompanyada dels artistes més versàtils i reconeguts. Ara, en una època on el mestissatge cultural va guanyant quota d'acceptació entre el gran públic, esta veu de sempre torna als nostres escenaris perquè el retrobament siga alguna cosa especial.

Els espectadors del TAC de Catarroja, van a tindre l'oportunitat, per tant, de conèixer la Terra Secreta de María del Mar Bonet i de compartir amb ella el seu viatge íntim però obert a tot aquell que vullga acompanyar-la, han conclòs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada