dilluns, 12 d’octubre del 2009

JA ES POT SENTIR LA PRIMERA CANÇÓ INÈDITA DE MICHAEL JACKSON


'This is it' s’estrena mundialment a través de la pàgina web del cantant
Agències
Barcelona

La primera cançó inèdita de Michael Jackson que es llança després de la mort sobtada del cantant el 25 de juny passat, This is it, s’estrena mundialment aquest dilluns 12 d'octubre a través de la pàgina web de l’artista, www.michaeljackson.com.

Pocs dies després de la sortida d’aquest tema es publicarà el doble àlbum This is it, amb la música que ha inspirat la pel·lícula Michael Jackson's This is it. Aquest àlbum sortirà a la venda el 27 d’octubre, tot coincidint amb l’estrena del film, el 28 d’octubre.

“La cançó This is it només confirma el que tothom sap des de fa molt de temps: que Michael és un dels més grans regals que ens ha donat Déu”, assenyala John McClain, coproductor de l’àlbum.

El disc doble conté a la primera part temes originals de Jackson, molts dels seus grans èxits, arranjats i ordenats tal com apareixen al film. Acaba amb dues versions del tall inèdit, amb els cors cantants pels Jacksons, els germans del Rei del Pop.

El segon CD ofereix versions mai publicades d’alguns clàssics del cantant. També hi ha un poema de l’artista titulat Planet Earth, igualment inèdit.

Fotos també inèdites
L’àlbum doble This is it porta un llibret especial de 36 pàgines amb fotografies exclusives de Jackson durant els seus últims assajos a l’Staples Center de Los Angeles, on preparava el retorn als escenaris, que havia de produir-se a l’O2 Arena de Londres. El film, de fet, se centra en com l’artista enllestia el xou que havia de rellançar la seva carrera musical.

Avui 12/10/2009

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada